söndag 13 maj 2012

Vårdepp eller bara totalt kaos??

Ojojoj,nu är det länge sen ja uppdaterade nått!
Först så stämde inte lösenordet..smått panik fick ja allt, men men ja hade visst ändrat de utan att ja fatta att de var till denna bloggen ;o) Hmm, jaja tur att virriga ja skrivit upp lösen iaf så nu har ja kommit in i bloggen!

Men då får ja nästa smärre chock!! Va f*n, då har Blogger gjort om hela skiten!! Ja läser, klickar & hoppas på de bästa, att bloggen stannar som ja vill ha den =/ ja de återstår att se när ja loggat ut & loggat in igen!!
Så håll tummar & tår!

Ja va har hänt sen sist då? Jo, en hel massa fast ändå inte nått..
Försöker få till några Yogapass, men än så länge har ja bara 1 i veckan =( fast på måndag ska ja få till 1 till =D På Engelska till & me..De ni!!
Hoppas nu att hon hittar hit & att hon förstår nått av va ja säger, jamena de blir ju lätt att tungan strular till de när ja blir stressad & inte känner mig riktigt bekväm..Men när ja läste passet högt för mig själv så kändes de helt okej i maggropen så ja är hoppfull ;o)
Återkommer me resultat av morrondagens bravader!

Sen har ja ett ganska avgörande möte i morron, hoppas verkligen att ja får den hjälp ja ändå känner att ja borde vara berättigad till!
Ja återkommer me resultatet av de mötet oxå..Känns som om ja vill ha de lite hemligt än tills ja vet åt vilket håll de lutar!

Jaja,hur de än är så kämpar ja på me att vara småbarnsförälder, ställa upp för äldsta dottern & passa hennes dotter så att hon (dottern alltså) kan jobba & tjäna pengar..Kämpar me min värk i nacken samt i lederna, kämpar me känslan att vara 44år & 4barnsmamma,sambo,egen företagare på 50% & "sjukpensionär" på 50% & ändå inte ha en egen ekonomi som håller, utan åter igen bara få kämpa & verkligen vända på de futtiga kronor ja får in!
Men hur f*n ja än vänder dem så har de bara 2 sidor & täcker bara 1/3 del av de utgifter ja har =( & då ska ja ju leva,kunna handla maten,betala mina privata räkningar samt företagets räkningar & de kan ni ju räkna ut me "ärslet" att den kvoten icke går ihop alls!!!
Så tyvärr blir de en massa onödigt bråk mellan mig & min underbara sambo pga denna ekonomi! & de beror ju helt enkelt på att ja känner mig totalt värdelös som sambo som inte kan bidra me nått ekonomiskt,utan bara me att ta hand om vår dotter & se till att de finns mat på bordet när han kommer hem från sitt arbete. Ja ja,ja försöker komma ihåg att tvätta & städa oxå men ;o)


Men de e inte lätt & ska vara en sexig,glad & tacksam sambo & en glad & lekfull mamma när ja helt tappat egenvärdet!! De e ju ganska lätt att de blir att ja är lessen, arg, drar mig undan & gråter ist för att krypa nära & få stöd & hjälpen att orka me, känner att masken (den där farliga masken att allt är bra & att ja minsann orkar HUR mycke som helst!) börjar komma på så sakta igen, & de ogillas verkligen!!
Nä ta & ryck upp sig! eller?? Åh, varför ska livet vara så svårt? Skulle de inte bli lättare me åren?
Shit oxå!!!!!
Därav dagens rubrik!!

Men va f*n, bara & bita i de sura äpplet & ta nya tag i morron..eller??
Jaja, nu har ja tömt mig lite, ja & åter igen känns de ju liiiite bättre bara för att ja plitat ner orden här, sen om nån läser de de spelar ju mindre roll faktiskt..Fast, nä nog skulle ja allt vilja att nån vänlig själ läser & lämnar ett trevligt tassavtryck iaf så känner ja mig ju mindre ensam ;o)

Carpe Diem!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Carina..... Blir verkligt ledsen när jag läser ditt blogginlägg - kan känna igen mig oerhört i det du beskriver,ffa när det gäller den låga självkänslan man "drabbas av" då man jämför sig "ekonomiskt" med sin sambo/man och inser att på den fronten ligger man mer än i lä:-( även om min inkomst har ökat med minst 50% sen jag började Jobba (mycket tack vare OB-tillägget) så känner jag mig "liten" än idag - å än värre var det medan jag var "borta" från arbetsmarknaden. Så jag kan känna in "allt du hänvisar till"<3 sen vet jag inte hur du kan få bukt med det, bortsett från att försöka prata, förklara, berätta hur du känner.... Och jag hoppas din verksamhet kommer igång<3

Många kramar å styrketankar från Jannike i Östersund

Dotra sa...

Klart du får! Här är adressen :)

Anette sa...

Tror vi är många som känner igen oss i din beskrivning! Tur att vi är tjejer för karlar skulle inte orka allt ;-)
Själv är jag jätteglad över nytt jobb jag fått, mer lön oxå. Inser sen att mina kostnader för att ta mej till och från arbetet är ungefär vad jag får mer i lön! men bara le, för de ska vända någongång! Det ska! Så håll ut!
Styrkekramar!