fredag 25 april 2014

Tankar om framtiden

Ojoj, ser att det är över 1 år sedan jag varit in här & skrivit något!
Tänk vad mycket som hänt,skulle kunna skriva flera sidor i uppdatering,men nja känns inte rätt!

Så här kommer några av nattens tankar & funderingar ist..
Kunde som sagt inte sova inatt, tankarna malde som bara den..Om mina barn, min son & hans nya tjej, om deras framtid, jobb, utbildning, ev flytt..Ja en massa tankar om vart deras väg ska gå, vilket vägskäl de tar i livet!

Om min näst yngsta dotter, hennes partyhelg i Vemdalen, hur det går, om hon kommer ihåg att prioritera att äta mat oxå så att helgen blir bra & så där kul som jag hoppas att den blir! Om hur hennes sista veckor i gymnasiet kommer att utlöpa, blir hon godkänd i alla ämnen så att hon får slutbetyg, orkar hon lämna in allt som fattas i skoljobb? Ska hon börja äta bättre & mera regelbundet? När ska hon slappna av så hon får sova de timmar per natt hon behöver för att orka fixa dessa sista skolveckor? Hittar hon nått jobb som hon trivs med efter gymnasiets slut? Flytt? Hittar hon sin väg här i vägskälet i detta som kallas vuxenlivet, där man bara ska veta vad man ska jobba med, vart man ska bo, vilka vänner man bör ha kvar runt omkring sig..pengar, sparande & levande!! Svårt att få ihop livspusslet lixom!

Mina tankar gick lite till min äldsta dotter oxå, hennes livspussel känns relativt stabilt & lungt så där är jag inte så orolig, ja möjligtvis liite att hon sover bra, äter bra & tar hand om sig själv! innan all energi läggs på familjen & jobbet ;-)
<3 nbsp="" p="">
Min minsta dotter, hon lever livet & är nöjd på det oskyldiga sett som bara en 3 åring kan vara =o)
Sen självklart mina egna kaotiska tankar om hur arbetsprövningen kommer att gå? När ska jag få känna mig pigg & glad & full i energi igen? Kommer det nånsin tillbaka till i alla fall det stadiet som innan Aug-13 när jag krascha ihop totalt?!
Hur smärtrehaben kommer att bli? Kommer jag minnas det vi går igenom? Kommer jag klara av att vara igång från morron till eftermiddan i 2 veckors tid? När jag i dagsläget blir helt knäckt & slut av att leda ett yogapass/ arbetsprövningsdag??!! Funkar okej om jag bara har det som jag måste göra den dagen, men om det blir minsta lilla stress & flera saker jag bör fixa då korkar jag, tappar kontrollen & stressen tar över handen direkt!

Jaja, det visar sig! Samtidigt längtar jag tills v 20 & 21 då det är rehab =o) Den personal där borde ju vara så pass duktiga att de ser om jag kraschar & stressar på så att jag ej funkar!
Lite upp till bevis om jag fortfarande har 50% arbetsförmåga kvar eller om den ligger på 25% eller 0%
Kan jag jobba nått alls? Kan jag på 25%? 50%?eller bör jag bli sjukpensionär på 100% ist för mina 50%??
Ja frågorna, tankarna & kaoset i huvudet & kroppen kommer som ett brev på posten när jag slappnar av & ska sova..
Kroppen är så slutkörd men knoppen går i 200 knyck!

Ja, nu ska jag sätta på lite kaffe så äldsta dottern & jag kan dricka en mugg medans lilla töserna leker i solen!

Carpe Diem!


Inga kommentarer: