måndag 1 december 2008

Kaotisk dag!

Knappt sovit inatt, vaknar av väckaren men vill inte kliva upp! Så otroligt trött...

men men, upp klev jag..koka kaffe, gjorde mackor sen gick vi upp & lade oss i sängen, fika & kolla på tv en stund..

Lilla gumman var inte ens trött i morse, fast hon hade en jobbig & sen kväll igår...Det var ju terminsavslutning på Roberts dansskola på Centrum igår kväll...Gud vilka talanger vi har i byn!! & vilket jobb Robban lagt ner på alla dessa underbara ungar...Tack för att du finns Robban!!Sofie var jätteduktig, ja alla var duktig men visst klappar hjärtat extra för min lilla tjej =o) *stolt*

Sofie gick iväg till skolan, hon är nog lite uppspelt idag..för de ska få hämta nycklarna till de lägenheter som ska bli den nya ungdomsgården =) så i eftermiddag så blir det lite jobb för ungdomarna att bära möbler, fixa & dona...ska bli spännande att se hur de kommer att bli..

Martin åkte iväg & jobbade lite, jag startade en tvättmaskin, för jag upptäckte att på duken som låg på köksbordet var det visst ett par smaskiga fläckar sen middagen igår!!! Spagetti & köttfärssås...Nån som känner sig träffad?? ;)

Så med duken i tvätten så tog jag fram en ny, strök & lade på den så fint...sen kom min kära sambo hem, vi fikade lite... & vad tror ni händer?? Jo jag tappar min kaffekopp, en full kaffekopp...ut över min nystrukna duk!!! över min bok, över handlingslistan...Helt enormt va mycket det rymms i en kaffekopp?!

Ja,ja bara att slänga den nystrukna duken i tvätten!...men vad skådar mitt öga när jag kommer in i tvättstugan....Vattnet verkar inte rymmas i avloppet!!! & jag hade 2 tvättmedelspaket på golvet!! Så ni vet ju alla vad som händer med kartong & vatten??ja just det,kartongen blir ju alldeles blöt!! Alltså inte min dag idag...Känns som en sån dag man bara skulle ha dragit täcket över huvudet & legat kvar i sängen...

Torkade upp vattnet, gick upp & hämtade en ny duk...strök den så nu är det fint i köket igen =)

Då ringer en klocka...vilken tur att jag kom ihåg att vrida igång äggklockan!!! Saffransskorporna är klara =) vore ju inte så otippat om de hade blivit brända oxå...Ha ha när Martin skulle iväg igen så släckte han ljuset...han ville inte komma hem till ett nerbrunnet hus?!! Hmm, känns inte som om det är min dag idag...inte ens M litar på att jag kommer ihåg att släcka ljuset...Hmm,undra om han har rätt?? är jag så virrig??
Ja, ja vissa dar ska man bara inte kliva ur sängen..

Skorporna blev kanon goda iaf...riktigt goda, så nått bra blev det av denna halvt kaotiska dag ;)
Mums!! Ser riktigt inbjudande ut..eller hur???

Sköt om er Kramelikram

Inga kommentarer: