onsdag 22 september 2010

100922

Gud vad tiden går fort..I morron blir Alexia redan 8 veckor =)
På söndag fyller lilla Anna hela 2år!! Tänk vad tiden går fort?!

Ja tiden som småbarnsmor är helt suverän =) på ett litet annorlunda sett nu, när jag själv är äldre. Jag är mer bekväm i mig själv, kan verkligen ta dagen som den kommer utan att ha en massa måsten! Sån härlig känsla att icke ha kvar så många måsten i mitt liv..
Sen har jag världens underbaraste sambo som hjälper till så mycket han bara kan med allt som har med Alexia & göra,allt som har med familjen & göra & han gör det utan att jag behöver be honom!
Så härligt att kunna dela denna underbara känsla att vara en förälder, att ha ett litet barn som verkligen är beroende av oss, en liten Parvel som vi tillsammans kan forma & stötta i hennes väg mot framtiden..

Men ett litet dilemma har uppstått..
Jag har i stort sett samma stl på kläder som innan graviditeten..men varför passar inget??
Ja, tröjorna passar väl..men byxor!! Icke sa Nicke..vilka jag än prövar så känner jag mig bara fet & plufsig! Fast jag inte är det egentligen =/ Detta är ett verkligt DILEMMA!!
Please Help Me!!

Jaja, får ta itu med min garderob sen...Kanske när jag & Mari åker till Sthlm? Kanske kan jag hitta några nya byxor, samt nån ny topp/tunika, så att jag känner mig vacker & smal igen..
Haha, snacka om I-lands problem!
"Rom byggdes inte på 1 dag"

Carpe Diem!

1 kommentar:

Vecka - Vecka sa...

Hej!
Och grattis till bebisen! Som säkert är rätt stor redan..
Såg först nu att jag fått en utmaning av dig (skäms..) den kommer att komma inom kort!

Ha det bra!

Kram, Lotta