fredag 15 januari 2010

Anna mys =)

Igår runt 16tiden så kom Anna & hennes mamma..mamman stressad, ville ha isig en go macka & en kopp kaffe innan hon skulle stressa iväg & jobba kvällen..
Anna panna & jag fixade oss lite midda, pasta & baconsås blev det..Ack så gott =)
Sen kom Martin hem vid 19 tiden, så då blev det en nattmacka åt lilla stumpan..sen den obligatoriska duschen (hon verkligen älskar & duscha!) sen en flaska golella på täcket framför tv:n..tog inte lång stund förrän lilla stumpan sov gott <3<3<3

Bar upp henne när vi skulle lägga oss, men som vanligt så vägrade hon att sova i resesängen =( hon verkligen skriker som om kniven satt ina!!
Så självklart smälter jag & hämtade henne så hon fick sova bredvid mig..men men va gör de om 100år??
Man kan väl njuta så länge de vill sova nära..Ta vara på småbarnstiden eller hur??

Sen vid 8 imorse då tyckte Anna att det var dax att kliva upp =( Suck,jag var såå trött!!
Men ner gick vi, tände upp i spisen, fixade morrongolällan som hon käka på täcket framför tv:n medans jag koka kaffe & dukade fram frukosten..
Sen när Martin oxå kommit ner då fika vi frukost alla 3, det verkar som om det inte finns nån botten på lilltösa =)

Sen vid 10 tiden då klädde jag & Anna på oss & gick ut, hon knata runt, lade sig i snön, busa & skratta medans jag bar ved..
Sen tog vi en liten pulktur med soporna & hämtade posten..Klädde av oss & jag gav Anna en mandarin, kolla på klockan bara för att upptäcka att den nästan var 20 minuter över 11!!! What? Vart tog tiden vägen?? 11.30 skulle ju Martin vara på sjukstugan & ta bort gipset...Stressigt värre..men vi hann =)

Efter Martin var klar så åkte vi hem till Gulldalen för att där bli bjuden på stuvade makaroner & stekt falukorv *mums* Tack tack dotra mi..<3
Sen åkte jag & Martin hem igen, Martin bytte bil & drog till Böle en sväng,jag åkte ner på affären, var in en snabbis till farmor innan jag åkte hemåt för en härlig stavgångspromenad =)
Efter promenaden så plockade jag ur diskmaskinen, fyllde den med smutsdisk men sen...äntligen så lade jag ner mig på soffan, för en välbehövlig vila =)
Där låg jag ända till strax före 17 då vi var bjuden tillbaka till Gulldalen på mumsmiddag =) Oj,oj,oj vad bortskämd jag har varit idag =D Tack tack dotra mi..<3

Så nu är vi hemma igen, jag har uppdaterat bloggen lite & nu ska jag bara mysa i soffan & kolla på tv & bara njuta av att Martin är hemma..
JAG SLIPPER VARA ENSAM!!! WOW såå super nice!!

Sköt om er alla mina bloggisar & var rädda om varann!

Carpe Diem!

1 kommentar:

Jannike sa...

Låter så hemtrevligt!! men du - blev det så illa så det behövdes gips??? Huvvaligen!! Hoppas det går bar allting!!

Min dag har varit pestig, verkligen:( Men det kommer fler dagar.

Kramisar!!!! <3