torsdag 6 januari 2011

snö,snö & åter snö

Det är ganska trevligt med snö iaf, på nått sett men jag börjar verkligen att längta efter våren nu.
Funderar på att städa ut julen, alla tomtar, lägga alla julgranskulor i sina askar men det tar emot, kanske är jag inte riktigt klar med allt vackert som har med julen att göra än?
Kanske lika bra att det får vara orört ett tag till!

Har nyss käkat lite lunch, jag tog helt sonika & tog en del av de rester jag ska äta till midda..snacka om variation ;) men gott & lättsamt var de iaf..
Lilla stumpan sover ute i vagnen på altanen, går ut & kollar med jämna mellanrum så att det inte blåser snö in i vagnen, för här är det virvelvindar av snö som yr.
Men hon sover så gott så! Tänk att i stort sett alla barn älskar att sova utomhus! Undrar varför egentligen? Fast de klart, man kan ju andas så mycket friare utomhus så..

Min kropp är ond idag =( har värk, knappt nån kraft i mina händer men på nått sett så mår jag bra ändå.. =/. Känner mig tillfreds med min kropp, med min själ, med mitt liv..Det enda jag saknar är ett jobb, att få en EGEN inkomst, känna mig värdefull & uppskattad för det jag presterar bara just för att jag är jag.
Men mina tankar snurrar, det kliar i fingrarna lite att börja planera inköpen för mitt Yogande, tänk om 2011 blir mitt år?? När jag kan börja ha egna Yogaklasser i ett stillsamt tempo som passar mig & min kropp & själ?!

Sen känner jag att det börjar spira i mina skapande händer, har nya väskor på G..Ja i huvudet iaf ;)
Lite nya smycken har jag ju oxå börjat göra..Ja det känns som om våren & lusten är på intågande!
Ja, det är nog bara jag själv som stoppar upp & hindrar mig själv från att börja skapa, börja lära ut..
Hmm, nä snart är det dax..Ska bara...Hahaha!!

Till nästa gång..

Carpe Diem!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Jodå, nu rullar det på med arbete iallafall så bara skattekortet behagar dyka upp så har jag inget mer att gnälla över :P Klart det känns lite motigt ibland att vara borta från vänner och familj, men hellre lite slitigt i norge och en inkomst än att gå hemma på byn.. Vill försöka spara ihop lite respengar och sånt :)
Hoppas allt är bra med er, stackars lilla Alexia och tandbesvären, Emmet har börjat få visdomständer och hon klagar också h e l a tiden ;) Vad händer annars? Byn brukar ju inte ändras så drastiskt på några månader men man vet aldrig, plötsligt händer det något.
Ha det fint, kram sanna