lördag 1 januari 2011

2011

Ja nu är det 2011 då..vart tar tiden vägen egentligen? Känns inte som om jag hinner med riktigt =/

Vi var bara hemma & myste igår..Jag, Martin & lilla Alexia. Dukade fint med servetter i glasen, xtra glas till vattnet som serverades ur en karaff, hade planerat en 3-rätters fast de bara va jag & sambon =) Riktigt romantiskt & mysigt, tror banne mig att vi ska göra flera sådana middagar detta år =)

Vi började med en förrätt bestående av: smördegskrustader me räk & kräft stuvnig.
& till huvudrätt blev de laxsida med en kryddning av flingsalt, citronpeppar, citronsaft & vitt vin & sen en god wok till det.
Drycken bestod av vin & cider & självklart H2O =)
Sen långt senare så åt vi päronhalvor med After Eight & glass framför TV:n

Vid tolslaget så skålade vi in det nya året med Pommac i våra champagneglas (ingen av oss är så förtjusta i champagne) & gud så gott det var!
Ja, nu har vi firat 7nyårsaftnar tillsammans, varav detta tillsammans med vårat kärleksbarn Alexia & många, många fler nyårsaftnar kommer det att bli!

Ja nu har lilla Alexia hunnit bli 5månader & 2 dagar, vänder sig från rygg till mage & ibland (av misstag?) från mage till rygg, så nu gäller det att aldrig lämna henne förutom när hon ligger tryggt på golvet på sitt täcke.
Hon verkar ha hittat en bra ät & sov rytm, igår kväll blev natt målet vid 22tiden, sen somna hon i min famn. *mys* För att sen sova i sin säng tills 6.15, men då lyfte jag bara över henne till min säng & sen sov vi vidare till 9.45 =D Me Like!
Tänk vad fort det går med utvecklingen bara de kommer på nått..hon griper, tuggar, sliter & skiftar hand med sina leksaker..hon har redan en favorit eller egentligen 2 favoriter, en Turkos elefant med Orangea stora öron från IKEA =) & sin Rosa lilla nalle från Guldfynd..
Annars så är nog figurerna från IKEA som hänger i Babygymmet bland de leksaker hon biter/leker med mest..ja ibland låter det som om hon ligger & pratar till sina små figurer, så ja hon leker nog redan, fast på sitt sett =D
Just nu sitter hon i matstolen vid bordet bredvid mig & kollar sig intresserat omkring..men det märks att det är kväll/natten snart, för nu börjar näsan klia & hon ser så trött ut.

Så det är nog säkrast att jag avslutar denna uppdatering, ska verkligen försöka bli lite bättre på att uppdatera fast det är få som kikar in..men jag skriver ju faktiskt mest för min egen del så...

Ja till nästa gång..Var rädda om varann & njut av dagen idag!

Carpe Diem!

3 kommentarer:

Vecka - Vecka sa...

Jo visst är det roligt med bebis! Beräknat datum är midsommardagen!
Gott nytt år!
Kram, Lotta

Stina sa...

Det lät gott det där som ni åt.:-) Kram Stina

cinah sa...

Ojoj va spännande Lotta =)
Sköt om dig/er Kramkram

Ja du Stina, det var super gott & så lättsamt.
Sköt om dig Kramkram