fredag 11 december 2009

Fredags mys för hela slanten =)

Kära farmor har ju äntligen fått komma hem, får hoppas att det funkar hemma nu med allt bara..
Hon ska ju ha syrgasen påkopplad från middagstid över natten & tills morgonbestyren är över, så hon har en lång slang som hon måste få med sig vart hon än går i lägenheten..Hoppas hon inte strular in slangen i rullatorn nu bara!
Pust, jobbigt att vara anhörig..alla dessa funderingar, all oro jag känner, kommer det att funka att hon kan bo hemma själv?? Hon har ju täta besök av hemtjänsten men räcker det?? Hmm, ja det kan ju bara tiden utvisa..jag ska då åka ner en sväng till i kväll..bara för att kolla så att allt är som det ska =)

Hmm, en signatur lista vore nog inte helt fel! Vill ju ha lite koll på hur mycket besök hon får / dag =) Det bästa vore ju med en plats i en annan boendeform, men det finns ju inga platser tyvärr.
Jaja, vi får väl hoppas att det räcker med täta hembesök av hemtjänsten..det lär ju visa sig snabbt om det funkar eller ej.

Ja nu har Sofie kommit hem =) lilla tjejen min.. Eller lilla & lilla, hon fyllde ju hela 14år igår =D Tänk att det är 14 år sedan hon kom till världen! så idag blir det glass,banan,maränger & hemgjord chokladsås till efterätt.
Hela eftermiddagen & kvällen blir bara Fredags mys =D

Sköt om er alla mina bloggisar =)

Carpe Diem!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Roligt att lilla farmor fått komma hem....ja roligt om det funkar och att hon får den hjälp hon behöver...
Ja det är jobbigt att vara anhörig,det är mkt oro.Jag har en mormor som jag oroar mig för,trots att hon för några veckor sedan flyttade till ett serviceboende,eller vad det idag kallas ;-) Men det lär nog bli bra där bara hon bott in sig lite å så.

Ha en mysig kväll med din familj nu!
Hur är det med dig förresten?Hyfsat i alla fall hoppas jag ;-)

Massor med kramar från mig,L8 <3

Åsa sa...

Mys är ju aldrig fel. Har haft en riktig myshelg hittills jag också

Jannike sa...

Så trist att lilla farmor fick åka in igen, hoppas det är ok med henne nu, å att de åtgärdat båtbenet med gips el så. Förstår att du oroar dig för den som står dig nära...

Kramelikram!! <3