söndag 17 maj 2009

Åh du härliga söndag!!

eller så inte...var på min allra äldsta bästa väns 40års fest igår..det var jätte trevligt, men som vanligt så efter ca 1,5 glas vin så ville min kropp inge mer =( fast egentligen är det väl inte så konstigt heller, har ju som sagt dragits med migrän sista veckan, käkat migrän medicin så...
Men trevligt hade vi tills vi åkte hem där vid 23 tiden, sista timmen på partyt så började min nacke göra ont igen..så där vedervärdigt ont som den gjorde innan turerna till Sthlm *snyft* får hoppas att det bara är för att kroppen håller på att ställa om sig!!
Så efter en natts omöjlighets sömn så vaknade jag med kanon ont i nacken & huvudet... =( Inge kul ska ni veta!!

Dagen idag har jag varit ute i solen mest hela dagen, fixat & donat lite ute fast jag har haft ont..så jävla less på att ha ont!!!
Sen på eftermiddagen fick jag ett trevligt telefonsamtal...Av en karl som jag trott glömt bort mig!! men icke sa nicke...han kom ihåg mig!! =) Var in till honom för ett x antal veckor sen & hörde mig för om att eventuellt få arbetspröva för att kolla om jag fixade upp till 50% där...
Så i morron kl 9 ska jag vara där för ett litet möte/snack om hur vi kan lägga upp det...Såå otroligt kul!! En helt ny bransch, ska bli intressant & se om det är något somm jag klarar av samt om det passar lilla ja..

Nu har Sofie bakat "negerbollar" läs chokladbollar ;) så nu ska vi mumsa lite...
Sköt om er & ha en bra avslutning på helgen!
Kramen på er!!

3 kommentarer:

Marie sa...

Vad roligt att han ringde! Jag trodde oxå att han "glömt" men det hade han ju uppenbarligen inte.. =) Kul, hör av dig sedan du varit där så får vi höra hur det gick.
Kram

Jannike sa...

Spännande!!!!! Nu blir jag nyfiken;-) Hör av dig å berätta!!! Å stort LYCKA TILL - hoppas oxå huvudvärken gett med sig!!

KRAM!

Anonym sa...

Så spännande, vart ska du ev arbetsträna?
Håller tummarna för att det funkar och att din huvudvärk är borta idag.
Peppar peppar så har jag mått ganska bra det sista, orkat mer. Förutom en del migränanfall då och då. Hoppas att det är all min träning som börjar ge resultat.
Ha en go vecka vännen.
Stora kramen till dig <3