torsdag 14 maj 2009

Solsken & blåst!!

Jag fattar inte att det måste blåsa så kallt!! Visst sommaren är här, har sett årets första svalor =O) men det är ju såå kallt ute...När man sitter inne & tittar ut så ser det så otroligt vackert ut, solen skiner, fåglarna flyger runt..Men när man går ut så blåser det riktigt kallt!! *brr*

Har nu tyvärr haft denna jävla migrän i 3 dagar...visst jag orkar ju vara uppe tack vare min migränmedicin men egentligen så bör man ju inte ta den mer än 3 dagar, innnan man bör kontakta en läkare...& det gör ju inte jag då...De kan ju inte hjälpa mig iaf!!
Det kan ju vara så att migränen blir värre innan den förhoppningsvis försvinner efter min behandling på Atlantotec...eller så är det bara så att jag ska ha mina jävla migrändygn...bara för att jag är kvinna & har en fungerande menstruation!!! För det verkar som om migränen är hormonell...kommer som ett brev på posten varje ägglossning & hela veckan innan mens =(
Jobbigt är det iaf!!
Nån som har några bra tips?? Bör jag börja med hormoner för att slippa migränen??
Sen är det ju detta fruktansvärda illamående & halsbrännan, men jag verkar ju iaf klara mig ifrån att kräkas så nått är ju positivt =) Så lite glad är jag iaf!!

Nä, tror att jag ska ta & göra nått annat än att sitta framför datan...Ta en promenad i blåsten kanske?! Det är ju aldrig fel med en snabb promenad, humöret brukar ju få en kick då ;o)
Sköt om er & var rädda om varann!!
Kramelikram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ju vara så att de inte hittat hit än, bloggläsarna.
Ingen migrän idag hoppas jag.
Kramen från mig

=O) Lotta

Suss sa...

Usch lät liksom inget vidare, migränen kan ju oxå komma lite av att kroppen håller på att ställa om sig till ett mer normalt läge om du förstår vad jag menar, det drar i muskler för de är inte vana att ligga där de SKA ligga. Men I know what you mean med hormonell migrän.. it stinks.. i dubbel bemärkelse för din del verkar det som.. då har jag hellre ont i äggstockarna som jag får vid ÄL.. Någon riktig lösning på migränen har jag inte.. men har du testat att smörja på lite tigerbalsam el annat linement i nacken upp mot skallbasen för att få lite fart på blodgenomströmningen? det kan iaf lindra lite.. sen finns det ett naturpreparat som heter migränex jag har knappt haft migrän sedan jag åt det..

kramar

cinah sa...

Hej på er!!
Lotta: Jo, tyvärr migrän har jag haft hela veckan =( men nu verkar den äntligen ha släppt sitt järngrepp =)

Suss: Hmm, ska testa både Tigerbalsam & migänex...Tackar så länge!!
Kramen på er =)