måndag 12 oktober 2009

Snö,Snö,Snö!!! =(

Blää..vill inte ha vinter än =( Men de é ju tur att de ligger på plussidan iaf, så att skiten inte stannar kvar!!!
Men ack va blött & slaskigt de blir =(

Jaha, nu ni har jag gjort min första dag på Hotell Hammarstrand =) Det känns riktigt kul ska ni veta..Ska arbetspröva ett par månader till att börja med, så jag har nått vettigt att göra på dagarna..
Idag har jag mest varit i disken, plockat lite, bytt ut utbrunna ljus till nya, torkat lite bord, bytt lite smutsiga dukar osv..
Men som sagt.. Riktigt kul att vara tillbaka på Hotelle igen ;)

Ska börja med lite smygstart på 25% tänkte köra så ett tag, för att sen öka upp till 50%..
Hmm, just nu känner jag mig helt nöjd, kul att känna sig behövd =D

Käkade lunch, sedan dök jag in i den beryktade skrubben! Har ju inte målat golvet än, men jag lade dit mattor ist så målar jag golvet till våren ist..
Men det känns bra att få in allt i skrubben nu, så att Sofie får tillbaka sitt rum som ett rum & inte som ett kombinerat sovrum/förråd =/ Så hon blev kanon glad nu när hon kom hem från skolan att jag börjat fixa till i skrubben =D

Ja, nu har jag uppdaterat lite, druckit ur min kaffekopp, det brinner för fullt i kökspannan så nu ska jag fortsätta så att skrubben blir klar.

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag på er alla..

Carpe Diem!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Nej det är lite väl tidigt med snö nu.Jag var nyss ute å slängde sopor å fy 17 va det var kallt nu,bilarnas rutor var redan frostiga,brrr.

Vad roligt å läsa att det känns bra för dig så här långt vad gäller arbetsträningen,jag håller tummarna för att det ska gå för dig hela tiden,så att din kropp orkar med det.

Nu är jag å My hemma hos våra pojkar igen,efter en vecka ute på landet,hos hästar,hundar å en katt.Borta bra men hemma bäst! ;)

Nu står John B å stampar på mina ögonlock,så jag ska ta å hoppa i bingen nu,känner att det behöver jag verkligen göra,lägga mig ner.

Ha det gott vännen!

Många kramar till dig från mig,Lotta <3

Jannike sa...

Det låter verkligen hoppfullt, å när du beskrev dina dagssysslor just nu så kändes det SÅ RÄTT - lite småpyssel och fix i lugnt tempo - det måste väl vara kanoners? Å sen utöka OM o NÄR du känner för/orkar med det!

Vad mer som kändes mysigt var när du skrev om att det brann i spisen.... Å vad jag längtar efter den känslan.... Blir rent av avundsjuk:P

Massor av kramar till dig <3 - å jag vill att det ska fortsätta vara köldgrader iaf, istället för slask!! ;-)

Livets njutning sa...

Har ni redan fått snö? Här i Skåne börjar det bli kallare nu.. Brr!

Låter härligt att det känns bra börja jobba lite. Jag håller tummarna på att det går bra.. :)

Nu ska jag ligga i soffan och slappa lite. Se på tv. :)

KRAM Jenny

Vecka - Vecka sa...

Nej inte vill man ha snö ännu..
Roligt med jobbet och låter spännande med ditt projekt!

Kram, Lotta