onsdag 10 september 2008

Flatmo!

Var till Kälarne på Flatmo me svärmor & Mari idá...Anneli hittade gardiner till hela huset, det kommer att bli såå fiint!!!
Själv fynda ja ju lite oxå =0) en stuvbit för 40:- som ja tror räcker till köksfönstret samt en stuv för 30:- som nog blir en ny duk till köksbordet.
Sen har ja varit till min kära farmor fram & tebax & lämna garnnystana, så nu kan hon sticka färdigt strumporna.
Var in opå ICA igen!! att de ska va så svårt att hålla sig därifrån!? Måste man handla varje dag?? Ska verkligen bli bättre på att storhandla ist...fast å andra sidan har ja ju svårt att planera middagar..vet ju aldrig va ja é sugen på!!

Jaja, idá blir de broccoli soppa & nybakta thékakor MUMS!! Hoppas ja iaf, det är första gången som ja ska köra broccolisoppa men den blir säkert ätbar..
Nu é de dax att sno ihop degen till thékakorna

Kramiz

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har nominerat din blogg!! Du är därmed utmanad att göra detsamma!! Kolla in här: http://varlensbasta.blogg.se/?tmp=10171530

Brunkullan sa...

Baka är nått jag måste göra!

Och tack för krya på dig orden:)
Jag har nått åt dig på bloggen!

Susanne

Anonym sa...

Kopiera det jag skrivit i min.. Med hur allting går till. Sen när du länkat till de 7 personerna så skriver du bara ett inlägg i alla deras bloggar. That's it. =)

Anonym sa...

Tänkte bara titta in och lämna lite spår hos min kusinvitamin=)

Kram

A home far away sa...

Ja varför storhandlar man inte istället för att springa in och småhandla...det har d ju rätt i, det måsta jag ta tag i:_

Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Vill du ha chansen att få gratis presentkort på HM, JC eller Ginatricot? Klicka på länken och bli medlem!
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=13347

Anonym sa...

Hej tjejen! Kul att läsa din blogg! Vi bor ju så lång tifrån varandra..*ler* så man måste ju läsa bloggen! Ha det bra och kramiz!