måndag 8 september 2008

Solskens promenad!

Gud vad det var härligt ute idag...tog på mig mina nya fina springskor, tog stavarna & knatade iväg på en härlig höst prommis i solskenet...Gud va lite sol gör för humöret ! =0)
Men men, lite jobbigt var det oxå...för rätt som det va såå hatchoooo, nös ja för fulla muggar, & inte bara en gång utan hur många som helst... Ursäkta stavningen!! Inte min starka sida ;0)
Men hur som helst så var det en skön prommis iaf, så nu kan ja slappa utan dåligt samvete resten utav dagen!!!

Ganska skön känsla egentligen att jag har ju faktiskt möjligheten att göra precis vad jag vill på dagarna, måste bli bättre på att ta till vara den tiden...ta vara på egen tiden! rätt som det är så kanske den är slut...av olika anledningar, så jag ska bli bättre att se till möjligheterna jag har ist för hindren!!
Varför har man alltid lättare att se hindren??? För tänk vad livet skulle bli lättare om man hela tiden såg möjligheterna ist... Hmm, tål att funderas på...

Ser att klockan är bara 14.45 är ensam hemma, kanske ska jag passa på att krypa ner i soffan under filten, med en kopp thé & en bra bok! Det hinner jag ju innan resten av familjen kommer hem & det är middags dax.. Det ska ja göra =)

Sköt om er! Kramizar

1 kommentar:

Brunkullan sa...

Ja höst promenader är alltid sköna. Luften blir så lätt att andas i då!

Ha en bra dag:)
Susanne