onsdag 10 juni 2009

Gustavsberg=)

Äntligen är vi framme i Gustavsberg..Efter besöket på Atlantotec så shoppade jag lite grann till min sambo, boxerkallingar & ett par Clamdiggers blev det iaf =)
Sen åkte vi vidare till Skopunkten, jag hitta 2 par till mig samt 1 par till Annapanna...Hoppas nu att hon kan ha dem, såå otroligt sööta, rosa såklart!!

Var in i Nacka Forum, käka en god lunchsallad med grillad Halloumi*mums* sen kollade jag efter jeans åt Martinez..men hittade inga, jo 1 par på H&M men jag visste inte var rätt så jag köpte inte dem idag. Ska göra ett nytt försök i morron, ska ju in till stan då & fixa shampo & balsam åt mina kära vänner där hemma =)

Besöket hos Atlantotec gick bra, gud vilken härlig massage jag fick av den unga tjejen, men sen kom ju G & plågade mig lite för att få kotan på plats igen..Aj,aj,aj hoppas att den ligger kvar nu då, den låg lite för långt åt höger, den var rak men inte i mitten som den ska.
Men min kota i ryggen som alltid åker ur läge verkar ha stabiliserat sig, för det kändes ingen ting när jag fick massagen, det brukar göra ont & ömma annars, men inte nu =D Det känns ju positivt!!
G fick inte kotan riktigt på plats sa hon, men hon hoppades att den skulle rätta till sig själv.
Vi får ju hoppas det, men helt klart har jag blivit mycket bättre utav behandlingarna, helt klart värt pengarna.

Men just nu har jag fruktansvärt ont i nacken & huvudet, men det är ju inte så konstigt iof, hoppas att det ger med sig tills i morron. Men å andra sidan är jag otroligt trött, först så sov jag knappt nått inatt, sen har jag ju fåt en rejäl massage behandling, känner mig helt mörbultad..fast på ett skönt sett. Känns som om jag skulle kunna somna sittandes *gäsp*
Vi får väl se hur jag mår i morron, efter en natts god sömn, ska ju slagga i tvättstugan & där sover jag kanon gott, på en madrass på golvet, golvvärmen värmer jätte mysigt!!

Kramen på er alla som orkar läsa...

1 kommentar:

sofie sa...

mamma!du måste köpa ett par skor till mig eller något, eftersom jag är så himla duktig, & sen så kan du ju inte bara köpa saker till dom andra! :))<3