fredag 9 april 2010

Nice!

Tog & möblerade om lite i min säng för ett par dagar sen..tog & skiftade madrass alltså..lade min Tempurmadrass på dotras säng, lade hennes lite tjockare bäddmadrass i min säng & tänk! jag sover mycket bättre =) Inatt har jag sovit riktigt bra, vaknade tom INNAN väckaren imorse ;-) De Ni!!! de var inte igår ja gjorde de inte..

Härligt att vakna hyfsat pigg för en gångs skull =)
Ja dagen idag har bestått av frukostintag, checkning av FB & bloggar innan min far kom & hämtade mig så vi styrde kosan in mot staden.
Han hade lite ärenden att fixa innan vi käkade lunch (Tack för den kära far!) & åkte & hälsade på kära farmor på lassa..Hon satt tom uppe i fotöljen & hade just käkat klart lunchen när vi kom.
Visst det syntes att hon blir slut, att hon tappar syretillförseln, men hon orkade ju käka själv iaf & det är ju ett stort +!
Kändes skönt att se att hon e lite lite piggare iaf, men hon kommer nog icke tillbaka hem till lght igen..ytterst tveksamt! utan nu återstår bara denna väntan på att det blir en plats ledig på nått av äldreboendena..Håller tummen att den platsen kommer snabbt!!
Jobbigt att ha henne i Ö-sund på lassa..vill ha henne i närheten så man kan hälsa på oftare samt att hennes vänner kan komma & hälsa på.

Men men, allt har sin tid här i världen..man kan inte skynda på nått, bara att gilla läget!

Carpe Diem!

2 kommentarer:

Cilla sa...

Kul att du gillar min "nya" blogg. Ibland blir det en skiftning i livet och då tyckte jag det passade att byta blogg också.

Cilla♥

Mikaela stenhilll sa...

Hej hej!!
Höfter är alltid jobbigt i graviditeter tror jag. Fast peppar peppar så gör inte mina så ont ännu.
Hoppas dina ger med sig snart-...är ju trots allt ett tag till bebben kommer.
Här skiner solen idag igen.....skickar lite till dig med.
KRAM