onsdag 7 april 2010

Tråkiga dag!

Ja se va kort Sofies hemmavistelse blev...I dygn =( för igår kom ju hennes far hem igen så då drog hon som en avlöning!!
Jaja,de e väl så hon vill ha de...är väl bara å acceptera!

Annars rullar det på..lilla Parvel har börjat kicka rejäla kickar nu =D Det känns att Parvel behöver mer & mera plats..känns en bra bit ovanför naveln nu =)
Nice!! Har ju gått in i v23 nu..men det känns som en hel evighet kvar..samtidigt som det fortfarande känns som nyss vi fick + tecknet <3

Har på morronen pratat med Biståndshandläggaren inom Ragunda kommun ang en Korttidsplats åt kära farmor..men det verkar vara en enormt lång kö! till platser som ej finns!!
Det är sånna här gånger man verkligen börjar fundera på om man verkligen har en fungerande äldreomsorg i Ragunda kommun?!
Så som det ser ut nu så måste farmor (med en hel del andra äldre) stanna kvar på lassarettet i väntan på annat boende, & den väntan verkar ju kunna bli länge..länge än..
Stackars arma människor!! Vill verkligen inte bli gammal!

Funderar på om jag & Robin ska åka in till stan sen i em, passa på & hälsa på kära farmor samt att Robin ska skriva in sig på körskolan & börja på att plugga lite teori.. Äntligen!! Vore ju som dax för sonen att ta körkortet nu ;-)


Ja lite uppdatering blev det iaf =)

Carpe Diem!

3 kommentarer:

Stina sa...

Gulligt med lilla grodan i magen.;-) Kram Stina

mikaela stenhill sa...

Hoppas helgen påsken varit bra. Och att du och lille bebben mår bra. KRAM

Anonym sa...

Men GRATTIS Carina! Hade ingen aning..men jisses vad roligt!! När blir det?
kram