söndag 6 september 2009

Packad väska står i hallen...

Jaha,nu är då söndagen här..tänkte åka iväg vid 19.30 tiden,ska hämta upp en kvinna på Skalis innan jag styr bilen mot Svall.
Middagen är avklarad så nu är det bara att vänta!! Varför är det såå jobbigt att vänta??Känns som om man går som på nålar utan att få nått vettigt gjort =/

Ute skiner solen från en nästan blå himmel =) Just så där vacker som hösten kan vara =)
Känns konstigt att försöka knåpa ner hur jag känner det just nu inombords, känns både pirrigt, stressigt, trist att måsta åka bort, samtidigt kul att få åka iväg & bli vägledd..ja en hel mix utav känslor på nått vis, fast inte kaos utan mer lugnt & förväntansfullt!

Vi var till Gulldalen & hälsade på en stund, drack kaffe, kramas med Anna en sväng.. Hur ska jag klara att inte få mysa me Anna på flera dar??!! ja bara undra?!
Hmm, visst vi ses inte varje dag men bara känslan att jag INTE kan träffa henne förrän på fredag..känns ju sisådär kan jag säga =( Å,fy va hemskt det skulle vara om de inte bodde här..de vill jag inte ens tänka på..nä jag är såå glad att de bor här i Hammar´n!!

Nä nu ska jag mysa me sambon i soffan & kolla på tv en stund..Ursh, resångest är inge kul =(
Kramizar alla mina vänner!

Carpe Diem!

5 kommentarer:

Jannike sa...

Stor stärkande kram vännen - men du har nog åkt när du läser detta, men jag hoppas du kan gå in på dator där du är!!

//Jannike

Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid sa...

det är nog lite sådär... mixade känslor som gör att man blir rastlös... men det kommer att bli så bra och du kommer bli en massa erfarenheter rikare:.))

Lycka till! Och tack för kommentaren!

Katta sa...

Hoppas allt går bra och att du får det trevligt i Sundsvall, kram Katta

Lotta sa...

Hallå vännen!
Undrar hur du haft det idag?Hoppas det gått bra för dig....tänkt på dig idag ;) Dig & Jannike....som båda "började på nåt nytt idag" ;)

Ha det så bra du bara kan!

Varma kramar,Lotta <3

Ann sa...

Hej Carina! Hoppas att det går bra för Dej i Sundsvall? Passa på att ta till dej alltt positivt ...Vi kan höras i början av helgen. Om vi kan ses en kväll. Vet ej ännu vilken kväll som Ulf kommer hem med köttet som ska putsas......Vi kan bestämma utifrån det!!!