onsdag 9 september 2009

Träna,Träna,Träna..

Så ser mina dagar ut =) vi tränar ute & inne, lär oss en hel massa teori om lite utav allt möjligt...
Har just nu kommit hem från en liten promenad på ca 1km bara..G skulle iväg & köpa nån veckotidning,så jag följde med som sällskap..G är en tjej som kommer från Stugun, vi har verkligen hittat varann..vi komplitterar varann kanon bra,går lika snabbt,vill ha ut samma sak av denna månad,så det känns kanon!
Kul att ha nån att prata med när man är ute & knatar..på förmiddan så gick vi rundan på 2,5km i elljusspåret,sen medans en del badade så gjorde jag min Yoga ist (lingonveckan ni vet)gjorde att jag ej kunde bada..men det är ju tur att det är 3 veckor kvar =)
För jag vill oxå ha vattengympa,ser så härligt ut att jobba i vattnet med en sån där väst som gör att du är alldeles viktlös,längtar tills nästa vecka =)

Även fast vi inte kommit igång riktigt med våran träning så är jag helt slut på kvällarna,såå fruktansvärt trött både fysiskt & psykiskt.
Igår morse så var jag till sjukgymnasten på undersökning,som vanligt efter en sådan undersökning så blir jag såå fruktansvärt dålig.fick sån otrolig värk både i nacke & en fruktansvärd huvudvärk =( så ist för em fika igår så låg jag på värme & tårarna rann...
Jag vet att jag blir så dålig men jag blir lika knäckt varje gång för det!! Jag blir så lessen att det verkar behövas så lite för att jag ska bli så dålig & få så fruktansvärt ont!!

Men idag så känns det lite bättre iaf,men jag har fortfarande jätteont i nacken tyvärr..
Hoppas att det blir bättre i morron..för jag är ju här för att bli bättre,kunna träna mer för att stabilisera upp min rygg & nacke..jag är ju inte här för att bli sämre,måsta äta värktabletter för att orka...Fan oxå!! Jävla shit!!

Ja,ja nu har jag skrivit av mig lite..känns ju alltid bättre då =)
Sen vill jag tacka för alla kommentarer,det värmer mitt <3 =)
Så till nästa gång jag orkar skriva...Sköt om er & var rädda om varann!!

Carpe Diem!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Va kul att du hittat en tjej som "passar ihop" med dig ;) Det känns ju lite roligare då!
Men vad ledsamt att du blir så dålig vid undersökningarna...det är nästan så att jag kan känna det själv.....
Vattengympa är ju kanonbra för kroppen,särskilt för oss som inte kan röra oss så bra annars...

Jag hoppas att det bara ska bli bättre å bättre för dig de här veckorna nu framöver,tänker på dig raring!

Sköt om å var rädd om dig!

Massor me kramar från mig // Lotta <3<3

Jannike sa...

Stackare, så jäkla tråkigt att det ska bli på det där viset - jag förstår att du tappar gnistan och hoppaet å blir lessen, konstigt vore det väl annars... Du är inte mer än människa - dessutom en människa som fått OCH får stå ut med mycket - och såna här saker kan utan problem få bägaren att rinna över... Jag hopaps den här motionen ni får och vattengympa framöver mm ska leda till en bättring, mer styrka,mm..

Stor kram vännen - ha det gott hemma i helgen!!!

//Jannike

Kramar

Å sa...

Oj, oj , det låter ganska jobbigt alltihop men ibland är det ju så att det måste bli sämre först för att bli bättre sen.Hoppas verkligen det blir så.
Åsa

Lotta sa...

Tänkte på dig idag oxå ;)

Å nu,natten till fredag är du väl hemma i din egna goa säng ;)

Ha en mysig å lugn å skön helg nu!

Kramar,Lotta

Anonym sa...

Hej vännen! Hoppas du är nöjd med din första vecka och att du slipper ha ont över helgen.
Jag vet precis hur du känner det efter de där besöken. Kramar om dig och önskar dig lycka till inför nästa vecka.

Kramisar från mig <3

Lotta M

Kerstin sa...

Hej Carina... va roligt att du lämnade ditt fotavtryck..om jag förstått rätt så är det du Carina som finns med på Lottas blogg me...och då känner jag min som en i gänget med värk här å där...är sjukpensionär sen tio år tillbax med diskbrock och fibromyalgi..jag antar att det är på ryggkliniken i S-vall du åker till vilken ska va nyttigt...ska själv uppsöka en sådan i Ronneby när jag kommer hem igen...lycka till nu...jag svarar dig på min blogg me...Ha de bra...