fredag 25 september 2009

Skönt..

att vara hemma igen =) Benet är lite bättre så de finns väl hopp, en sträckning av muskeln tar en jävla tid att läka iaf =(
Veckan har varit ganska bra trots värk i benet. Har tränat flera pass/dag iaf, tagit det lite lugnare bara.
Fast det ska bli skönt att de bara är en vecka kvar nu, men helt klart suveränt bra att ha fått denna möjlighet att vara 1månad på Ryggis.
Har fått mig ett eget träningsprogram med olika styrkeövningar, en del med gummiband en del med pilatesbollen, samt några övningar som jag kan välja om jag vill ha vikter eller inte.
Känns kul att ha ett träningsprogram som jag kan klara av utan att behöva åka iväg till nått gym, nästa söndag ska jag lägga upp ett program över för nästa vecka som innefattar stavgång, träning & återhämtning.

Var till Mari & hjälpte henne damsuga & plocka ihop lite idag, det ska ju bli 1års kalas där imorron =D
Hon kämpar på me sitt gips, men humöret är på topp iaf =D
Sen vi damsugit, plockat undan så satte hon Micke till att skura så åkte jag & Mari ner & handla lite inför kalaset i morron.
Sen var hon in på Bolaget ifall de blev Hotellet på lördag, det kan ju vara bra att ha lite gott att dricka hemma ifall suget kommer ;)

Idag är det varmare ute än inne(känns det som)så här eldas det!! Vill ju inte behöva frysa, sen ska vi ju på Allt För Byn ikväll så de lär ju gå lite varmvatten när alla ska duscha..
Nu börjar det komma en härlig värme i köket, det knastrar såå härligt i kökspannan!

Nä nu ska jag ta & förbereda middan innan det är dax för dagens promenad, kan ju inte skippa den bara för att jag är hemma..

Sköt om er mina vänner & var rädda om varann <3

Carpe Diem!

6 kommentarer:

Jannike sa...

Hoppas OCH TROR att du tyckte showen vr lika bra som vi tyckte - såg den i Svensta i onsdags,m eftersom Niclas jobbar hela helgen...

KRAM min vän, hoppas ni hade ett gosigt 1-årskalas i dag!!

//Jannike

Lotta sa...

Shit å shit....skrev en lång kommentar till dig nu å så bara blev de så konstigt så jag fick bara ta å radera....
Men,TÄNKER PÅ DIG VÄNNEN!
Hoppas att din sista vecka blir jättebra för dig!

Pussåkram från mig till dig <3<3<3

Lotta sa...

Men herregud som jag skriver..."hoppas din sista vecka blir jättebra" - de låter ju hemskt....jag menar ju naturligtvis att din sista vecka på "ryggis" i S-vall ska bli jättebra ;)

KRAAAAAAAAAAAAAAAM

Kerstin sa...

Ett ytterligare bevis på vad tiden går fort...det måste va skönt att ha fått dom kunskaperna som ges på ett sådant ställe...så varmt välkommen hem...så syns vi på måndag...Kram Kerstin

Åsa sa...

Håller tummarna för att sista veckan i Sundsvall ska bli bra. Här är det svinkallt och blåsigt önskar att vi hade nåt att elda i här på Åkervägen också.

Lotta sa...

Hej raring!

Ville bara kika in å säga "Hej,jag tänker på dig"! Hoppas du har det bra!

Varma kramar från mig,Lotta <3