fredag 4 september 2009

Vart har veckan tagit vägen??

Denna vecka har verkligen bara runnit förbi..fast å andra sidan har jag hunnit en hel massa oxå.
Idag regnar det & blåser riktiga höstvindar *brr* Inge kul!
Fast alla årstider har ju sin tjusning =) Fast jag är verkligen en sommarmänniska, hatar kyla, regn & snö..vill ha varmt & soligt. Ja, okej då..visst trivs jag en strålande vacker vårdag, snö & ett par slalompjäxor med tillhörande skidor, åkande nerför en härlig pist i tex Vemdalen =) eller en härlig skotertur med tillhörande fikakorg, det duger oxå..

Ja vad ska man göra idag då?? Har fortfarande ont i ryggen, fast kanske lite bättre, kan röra mig lite mera utan att det hugger till. Att det aldrig bara kan få vara frid & fröjd?!
Ja på söndagskvällen åker jag mot Svall & Rehaben, det ska bli skönt..fast lite nervös är jag allt!
Fast å andra sidan, jag har lätt att få fjärilar i magen när jag ska iväg till ett nytt ställe..men det känns som om detta ska bli kanon bra för mig..det är dax att komma vidare nu, mot nya mål i livet..

Nä nu orkar jag inte skriva nå mera..känner mig rastlös på nått sett..hmm, gillar inte den känslan så värst mycket =(
Jaja återkommer väl lite senare..
Stora varma kramar på er alla där ute i cyberspace..

Carpe Diem!
Fet

2 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Jag håller med dig ang tiden som bara rusar förbi....veckorna går sååå fort å alla tycker ju det,t o m barnen å de tyckte då aldrig jag när jag var barn.....
Vad ska hända i S-vall??Behandling eller??
Ha en skön fredag,trots din dumma rygg ;)
Varma kramar till dig från mig <3

Jannike sa...

Hoppas det blir bra nu till veckan... även om jag förstår att det känns olustigt och osäkert... Men jag tror att det kommer att bli nånting bra för dig - tror på att du nu kanske äntligen får bli uppmärksammad och får den hjälp du sk ha.

KRAMAR i massor!!! <3 /Jannike