söndag 13 september 2009

Söndag redan...

Ursh å fy, då var det strax dax att åka mot S-vall igen då =/ Känns väl sisiådär..men det brukar kännas annorlunda bara man är på väg..
Helgen har varit kanon härlig, inte gjort så mycket mera än att tvätta upp träningskläderna, packat ner dem i ryggan igen..
Varit ute & tränat lite, samt umgåtts med släkt & vänner..I fredags var ju Mari & Anna hit, igår var vi till Böle på middag sen avlsutade jag lördagskvällen hos grannen Ann..Vi käkade lite ost & kex & drack lite gott rödvin..ja samt varsitt glas vitt innan jag styrde mina ben hemåt..Kom inte hem förrän kvart över 1! oj vart tog tiden vägen??
Vi hade det såå trevligt =D Tack Ann för att du bjöd hem mig!! Tack för tipset oxå ;)

Ja, nu har jag just kommit hem från en stavgångspromenad, ska väl ta en snabbdusch sen är det väl dax att styra grå faran mot S-vall..
Men det ska bli skönt att komma dit ändå, nästa vecka är ju full av träning, ska även få ett eget träningsprogram av sjukgymnasten, så det känns jättebra egentligen, det är ju bara att jag har alltid en sån onödig seperationsångest när jag ska åka hemifrån..men men bara att gilla läget!!

Skaa försöka uppdatera lite under veckan om jag har möjlighet, annars blir det på torsdag när jag är hemma igen.
Stora varma kramizar till Er alla som orkade läsa ända hit ;)
Sköt om Er & var rädda om varann!

Carpe Diem!

2 kommentarer:

Jannike sa...

Lycka till kära vännen min - precis som du säger så blir det bra bara du kommer iväg - hoppas du kan vara med på bassäng-träning nu oxå...

KRAMISAR!! <3 <3 <3

Kerstin sa...

Som sagt Lycka till...GILLA LÄGET är en bra inställning.... det är ju vår egen inställning till situationer och livet som gör att det blir som det blir...vi påverkar det mer än vad vi tror...så fortsaätt att GILLA LÄGET...det hjälper....Köttsjökramar