lördag 5 september 2009

Regn,blåst & sol..

Nu är verkligen hösten här =) trist men samtidigt skönt, få mysa inne med en bra bok,en kopp thé,tända ljus & ligga uppkrypen i soffan under en filt..Ja hösten är ganska härlig ändå =)

Fy vad klockan tickar fort när man sitter & kollar igenom en massa underbara bloggar..ser nu att 2 timmar har bara flygit förbi, kanske dax att göra nått annat vettigt ett tag =)

För er som missat vad jag ska göra i 4 veckor framöver så ska jag i morronkväll åka till Sundsvall för att på måndag morron påbörja 4 veckors rehabilitering.
Verkar som om det är en hel massa träning, både ute,inne & i basäng..
Sen verkar man ska få träffa läkare, sjukgymnast,terapeut,arbetsterapeut mm...återkommer vad rehaben exakt går ut på senare...vad jag vet är att de lämnar en bedömning på vart min arbetsförmåga ligger någonstans.
Så förhoppningsvis så kommer jag att kunna överleva ekonomiskt efter årsskiftet oxå, när jag enl den sittande RegeringenFet kommer att bli utförsäkrad ur min "arbetsgivare" Försäkringskassan.
Jaja,den smällen får jag ta efter nyår..ingen mening att gräva ner mig i dessa funderingar nu!!
Nä, nu ska jag bara se framemot rehaben på Ryggis, få ordning på min träning, komma igång riktigt me den osv..

Mitt nya motto är ju manjana manjana & Carpe Diem!! Försöker verkligen leva efter det nuförtiden..Allt har sin tid & plats, det gäller bara att lita på att det jag behöver kommer till mig!!

Nä nu ska jag lägga mig i soffan en stund, känner att migränen är på ingång..dax att mota olle i grinn med en stund på spikmattan..
Sköt om er & var rädda om varann!
Kramizar i massor <3

Carpe Diem!

3 kommentarer:

Jannike sa...

Spikmattan i nacken och under huvudet hjälpte mig jättemycket förra veckan när jag blev så yr o knepig... plus hade ont i nacken...
Hoppas det motat migränen i grind nu!

Ja du... kommande årsskifte tenderar att vara ångestladdat för många.... Undrar hur det kommer att påverka julhandel mm - ska bli intressant att se.. eller tragiskt eg, men det kommer nog att påverka. Tror många gruvar sig...

KRAMISAR - visst kommer du att ha tillgång till dator där med?

//Jannike

Lotta sa...

Mmm den är underbar spikmattan.....å nu ska de komma 2 olika spiknackkuddar oxå,ska bli spännande....

Jag hoppas du ska få mycke hjälp nu de här 4 veckorna i S-vall...
Ska du vara där hela tiden i 4 v?
Jag var på något liknande för jättemånga år sedan,å de var bra,mkt bra personal,läkare,sjukgymnaster,olika terapeuter å kurator...å nyttig mat...vegetarisk i stort sett....skulle eg vilja bli i alla fall laktovegeterian,tror man skulle må bättre då...dum man ,jag,är då som inte blir de.....

Lycka till där!Å kom ihåg att dem är där för att hjälpa dig...så bara "ta" allt....

Massa kramar från mig,Lotta <3

Lena sa...

Hallåå!! Hoppas du får det bra i Sundsvall nu. Själv fick jag äntligen en tid i Åre i slutet av september. Så de rör på sig här med.
sköt om dej så ses vi.
Lena