tisdag 24 februari 2009

Nu é ja trött!!

Hmm, inte lika ont idag..var ner till Forsgränd & tog med alla ut på en promenad =) Gud vad härligt väder det varit..nästan plusgrader, det enda som fattades var solen!!
Hur som haver så tog vi en promenad, sen åkte jag till min kära farmor på lunch innan jag följde henne till sjukstugan,hon hade tid för en rtg...sen var jag & handlade lite åt henne, var in & beställde en klipp tid på Min salong åt henne så på tors ska vi dit =)
Känns skönt att kunna finnas till & hjälpa lilla kära farmor, det är ju inte alla dagar jag orkar & vips så är det försent...Tanten blir ju 80 år snart!!

På em var jag ner till dotra igen, hjälpte henne att fylla på med ny färg på håret..Hmm, gud va jag pysslat om de mina idag! Känns skönt när jag orkar det...
Men som sagt nu känner jag att tröttheten kommer över mig som om John Blund redan kommit..nästan lite matt & yr på nått vis =/ Hmm, jag ska bara...hämta hem Sofie från backen först..sen kan jag slappna av, ta en varm dusch, en kopp thé & krypa till kojs...

Satt & kollade igenom vad Neurologen skrev om mig efter läkarbesöket...Knappt nått stämde =(
Inte ens rätt medicin fick jag, det står Pronaxen i journalen, men Naproxen på Apoteket!!Det kanske inte spelar nån roll,men nog vill man att rätt ska va rätt..Eller???
F*n vad arg jag blir...måste kolla med Martin när han kommer hem, han var ju med på läkarbesöket, så att inte jag agerar på nått jag minns fel...Såg sedan att min läkare här på HC oxå skrivit fel i journalen..Undra om det är ett vanligt påfund??Kanske inte så konstigt att jag inte får nån hjälp...för som de skrivit så verkar jag ju knappt ha något ont alls *snyft*

Kommer ju tveklöst på att fundera i de termer att om du inte klara av dessa j*vla mediciner de vill trycka i dig då är du inge sjuk heller =/ Är det så det funkar inom vården idag??
Tacksam för respons om någon annan råkat ut för samma sak...
Hmm, undra om det är dax att inhämta ALL journalhantering efter olyckan??!! Orolig blir jag iaf!

Oj,oj undra varför jag får en otrolig värmekänsla i huvudet när jag stressar upp mig eller blir arg?? Hmm, jag ska ju ha lågt blodtryck...eller är det oxå en j*vla biverkning efter medicinerna?? De skyller ju min huvudvärk på Citodonet, fast jag knappt käkat några mängder...men det klart det är väl bra att ha nått att skylla på genom att min värk ej syns..
Hoppas att Åke har några bättre svar på mina frågor..han är ju en specialist iaf.. Håll tummen!!

Nä nu är det dax att pallra mig ut i bilen & hämta hem gumman från backen..
Sköt om er & va rädda om varann!!

Kramen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Jag tycker absolut att du ska inhämta alla journaler som du vet finns. Tyvärr är det så att många utav läkarna uttrycker sig klumpigt och inte riktigt som du sagt. Detta kan ju ha stor betydelse för dig när det gäller försäkringskassan osv.
Hoppas att du har en bra dag idag, trots att du höll igång så igår.
Men visst är det roligt när man orkar.
Massor av kramar till dig från mig.
=) Lotta

Anonym sa...

Ja du Carina - ibland blir man brydd hur saker och ting kan formas till nåt man iNTE alls tänkte eller upplevde själv....

Vad gäller Pronaxen kontar naproxen, så är det samma... det är säkert så att Apoteket gett dig Naproxen för attd et är billigare. Det händer hela tide... ser det väldigt väl när man läser journaler och folk ringer på tidsbest. för medicin-påfyllning - i medicinlistorna står ju preparatnamnet med, men själva namnet på just DEN tabletten kan skilja sig mot det tilltänkta - Apoteket har sina synomymprep. Så om det är så du menar så är det väl egentligen inte fel, men man vill naturligtvis ändå att det ska stå PRECIS som det är i verkligheten.

Ja du, jag hoppas du får nån ordning på allt skit...

Kramar i massor från Jannike