fredag 3 juli 2009

Bloggtorka...

Ja det är ju ett tag sen jag skrev nått..har inte haft varken lust eller ork, har varit mycket med mina barn & mitt barnbarn, njutit av solens värmande strålar.
Har ju mina speciella bloggar jag följer, så lite hänger jag mé iaf ;)

Vad jobbigt det är att luften känns stå helt still inomhus..natten har varit vedervärdig, så otroligt varmt i sovrummet..sen har vi ett knepigt tak, så vi kan inte ha en takfläkt heller..måste kolla efter en bordsfläkt iaf..
Annars trivs jag som fisken i vattnet när det är varmt & soligt, min kropp verkligen diggar värme..har varken ont i leder eller nacken =D Just loving it!!
Det är nästan som att jag får panik när det är moln på himmeln idag, nja inte riktigt men nästan..

Lite less på att bara vara hemma, vill ha ett socialt nätverk men jobb, pengar..för fan allt kostar ju skjortan! Så fort man vill göra nått kostar det pengar =(
Jag skulle oxå vilja kunna åka med min familj på semester, kunna bara åka & köpa en glass, eller ta en fika på nått av alla mysiga sommarfik som finns..men icke sa nicke!! Hatar att måsta prioritera hela tiden, men men jag ska inte klaga..det har ju kunnat vara värre!!
Hoppas bara att allt klaffar till hösten iaf, har ju lite trådar ute..som kanske kan leda till ett jobb, vi får se. Vågar inte hoppas för mycket, har gått på för många nitar för det..
Utbildningen jag tänkte gå sket sig ju, den andra jag vill gå då fattas det bla matte & jag har lite svårt för matte, jag fattar NADA! Men men det har ju kunnat vara värre..

Nä nu ska jag göra nå vettigt ist..
Sköt om er & njut av sommaren, den är tyvärr snart slut..
Kramiz


Sköt om er!

2 kommentarer:

Mamma Melissa -änglamamma och gravid sa...

AC är mitt heta tips till er... det är min räddning de här varma dagarna. Och underlättar också sömnen...

Men som allt annat... ja, det kostar pengar -tyvärr.

Håller tummarna för att det ordnar sig med jobb!

Jannike sa...

Som sagt - det finns massor att göra som inte kostar stora pengar... även om jag def. vet hur jäkla trist det är att behöva tänka så - det är rent bedrövligt tråkigt emellanåt!

Kramar till dig//Jannike