torsdag 23 juli 2009

Regn,regn,regn =(

Hur mycket regn finns det egentligen?? Ursh, är hösten redan här??
Stackars Sofie & Jenny som sitter & säljer jordgubbar i detta väder..fast det verkar som om de lyckas sälja hur mycket gubbar som helst ändå, de har verkligen tur med sina kunder =) & pengar behöver de ju..Det blir ju en helg i huvudstaden i slutet av augusti så pengar behövs..lite svårt att shoppa loss annars.

Lilla Anna sover i vagnen på altanen, gud vad glad jag är över att vi har en altan, för hon sover ju så gott ute =) men visst är det lite trist att det regnar, annars hade vi kunnat ta en lång promenad, men jag har inget regnskydd till vagnen, måste nog införskaffa ett sådant!! För det verkar ju som om det ska regna i evigheter!!
Fast det ser ut som om solen försöker komma igenom dessa grå moln, vore ju trevligt om den kunde lyckas..

Nä, nu ska jag göra nå vettigare än att sitta framför datan.
Sköt om er alla som orkar läsa, det är lite tamt med komentarer =( men men, så är det väl ibland, man kikar in i olika bloggar men det är sällan man tar sig tiden att lämna en komentar..trist men så är den bistra sanningen tyvärr..
Nu har lilla Anna vaknat så nu ska vi leka lite grann =) innan det blir dax & fixa lunch.

Carpe Diem!

2 kommentarer:

Stina sa...

Jag tror att det blir väldans fint i augusti.:-) Kramis

Jannice sa...

Hej!
Tack för din respons! :-)
Jo tack, vädret är fint! Solsken och varmt *pust* Men man ska inte klaga!
Jag jobbar extra på psyket. Pluggar heltid på distans (psykiatri). Roger både pluggar och jobbar han med. Det är lätt att få jobb här. Mer utbud är det med. Hoppas ni får lite sol snart! Det behövs ju efter en så lång vinter..