onsdag 2 september 2009

Har haft fullt upp..

Vi kom ju som sagt hem i söndags kväll från våran vackra huvudstad.
Har satt mig många gånger framför datan men inte orkat uppdatera..Lusten har som trytit på nått vis =/ Men nu sitter jag här & skriver lite =)

Det var en helg fullspäckad av shopping, god mat, gott vin & trevligt sällskap..På lördagen så sken solen från en blå himmel, så Kenneth tog mig, Sofie & Jenny på en underbar båttur in till Slussen, vi åkte ju från Gustavsberg så vi fick en härlig tur i skärgården =)
Det var såå vackert att jag verkligen önskar att vi haft en stuga/hus där!! Men men, drömma kan jag ju..
När iv kom fram till Slussen så klev vi i land & Kenneth fortsatte iväg med båten, han skulle fiska lite.
Jag & tjejerna mötte upp med Åsa i Gamla Stan för en lunch, efter den så gick vi in mot Drottninggatan..tjejerna gav sig iväg själva & jag & Åsa strosade i våran takt.
Vi hade det såå trevligt!! Shopping & en go kaffe latte vanilj så klart ;)
Vid 15tiden så skulle Åsa iväg för att möta upp de hon skulle springa med på söndag, så jag fortsatte min shoppingtur ensam..Ja ensam & ensam?! Det praktiskt taget vimlar ju av människor överallt, men det är skönt att bara kolla in folk, strosa i min egen takt..
Hittade lite kläder iaf:
2 par jeans
1 jeanskjol
1 mörklila långärmad T-shirt
2 rosa toppar
1 turkos klänning
1 svart halsduk
1 lila halsduk
Sen hittade jag igen tjejerna, de kom oxå med fulla kassar =D
Drog oss i sakta mak mot Slussen för att ta bussen ut till Gustavsberg där en middag bestående av Kenneths berömda hemgjorda pizza väntade.
Suveränt god!! Tack & tack *mums*

Sen söndagen var ju hemfärdsdagen..Vi åkte från Gustavsberg mot Nacka Forum & Sickla köpcenter..i Sickla hittade jag:
2 kortärmade blusskjortor
Sen i Nacka Forum fann jag HUR mycket som helst..men det är presenter så det kan jag ju inte avslöjja ;) Först å främst till mina barn Mari & Robin som fyller år idag..21 respektive 18.
Grattis grattis på er mina älsklingar!
Sen fyller ju min underbara sambo 30år här i höst, så det blev ju lite till honom oxå såklart...samt till min älsklings Sofie som fyller 14år i December =D
Ja sen hämtade vi upp Åsa & åkte hemöver, in i Tönnebro & käkade middag, sen vidare hem till kära Hammarstrand, kom hem vid 21.40 tiden..
Packade ur bilen, packade upp för att sen hoppa in i en dusch & kom äntligen till sängs där vid midnatt.

Måndagen var jag på möte, smider lite planer inför framtiden ;)
Tisdagen var det kurs på AF & fortsatte smida planer, efter kursen var jag till farmor en sväng. Hon hade fått en jättefärgglad stor duk av Allers tidningen med Citroner, Lime & Apelsiner på. Men hon har ju ett litet köksbord så, duken var för stor så jag tog hem den, så nu på fm har jag sytt om duken till 2 gardinlängder ist som kära farmor kan ha i köket =) Fy vad jag gillar när jag kan hitta andra användningsområden för saker! =) Hihi, känner mig såå uppfinningsrik!!
Så min fm i dag har jag mest tillbringat framför symaskinen, duken till gardiner, fortsatte på mina Miljökassar så nu är innekassarna klara iaf..
Sen nålade jag upp min jeans, jag har hemskt svårt att hitta jeans i rätt längd, men så klart så hade jag ju inte rätt färg på tråden =( men å andra sidan så blev det ju en lagom tid framför symaskinen pga det..

Nä nu tror jag att det är dax för lite bloggkoll, har ju lite att läsa igen efter helgen..
Sköt om dig & var rädda om varann!
Kramkram

Carpe Diem!


3 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Vilken härlig helg du haft! Det är skönt å komma hemifrån emellanåt,men det är nog ändå alltid så;"Borta bra,men hemma bäst",eller hur?!

Ja de var ju finurligt av dig att sy gardiner till lilla Farmor av duken...själv kan jag inte sy å har aldrig varit intresserad av att lära mig heller ;)

Ha det gott å sköt om dig!
Varma kramar reån mig <3

cinah sa...

Ja du Lotta, du skulle vart mé =) Så otroligt härlig helg,men visst är det så att Borta bra men Hemma bäst!!Å på sönkväll ska ja ju packa in resväskan i bilen igen,blir då borta tills på torskväll,men de ska bli skönt att komma igång riktigt med träning..kanske dessa jävla slutarökakilon kan försvinna oxå ;)vore ju inte helt fel..
Sköt om dig du oxå vännen!
Varma kramizar påré

Ann sa...

Hej !
Vilken toppenhelg i Stockholm !...Både shopping, umgänge...och båttur i Skärgårn!!!
Vi försöker hitta en bra kväll att ses, kanske i slutet av nästa vecka när Du är tillbaka från Sundsvall...Ulf är i jaktstugan då så jag är allena...så då kan du komma till mej åsså njuter vi av ett glas vin, kex och lite ost...?! Vad tror Du om det?