fredag 28 augusti 2009

En regnig Fredag..

fast just idag gör det inte så mycket..ganska bra resväder =) Har just börjat packa lite, tror knappast det behövs så mycket..nått enstaka ombyte bestående av 1 par jeans, 2 t-shirts, 2 par strumpor, 1 college tröja, lite underkläder..ja jag tror att det får räcka..

Sofie kom nyss hem, de var i Håsjö inatt med skolan & tältade..Tror att hon frös när hon kom hem, för hon hoppade in i en dusch direkt =) så nu kanske hon vill ha lite yogurt & flingor, slöa framför tv:n tills vi kan åka iväg..Väntar på att Åsa ska höra av sig att hon & Jenny är på G..för här är vi strax klara iaf ;)
Verkar som om vi kanske kommer iväg vid 1 tiden...Jenny ville sova ett par timmar först..Men å andra sidan så hinner vi ju käka lunch innan vi åker då..

Lite,lite bättre är jag i förkylningen oxå, känns som om det håller på att lossna...Jaja, de löser sig vad det lider.. Det som inte dödar härdar!!!
Läste nyss i Åsas blogg att hon är lite nervös inför strulet med att hitta dit hon ska..men jag tror att hon kommer att fixa det galant!!Det är ju inte så svårt egentligen, det är ju bara att läsa sig fram annars kan man ju alltid fråga sig fram.

Nä nu ska jag slänga ner kläderna, nessesären i ryggsäcken så är det klart iaf..Sen är det väl bara å vänta att klockan tickar iväg ;) Att det ska va så jobbigt att vänta?? Det känns som om klockan aldrig går så sakta nån gång som när man väntar...Men men, That´s Life!!

Sköt om er så länge & var rädda om varann!!

Carpe Diem!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Hej lilla du!
Va skönt att du känner dig lite bättre.
Hoppas att ni får en jättetrevlig helg nu!!

Kraaam,L

Marielle sa...

Ja verkligen, pengar är ju alltid behövligt =).
Jaa de är jätte roligt =D. skolar in gabbe sista dagarna månd och tisd sen ska jag lämna han första gången =/, får se hur de går =). De ska jag göra =).
Kraaam

Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid sa...

Det verkar vara en hel del (blogg)människor som dras med förkylningar just nu... även mannen låg sjuk i tre-fyra dagar.

Hoppas att det släpper snart för dig och att ni får det kanontrevligt!:.))

Tack för kommentaren också!:.))

Stina sa...

Tack söta snälla. Kramis Stina

Jannike sa...

Välkommen hem!!!!

KRAM!

Lotta sa...

Hej lilla du!
Har du inte kommit hem ännu??Saknar att gå in å läsa hos dig ;).....Kan förvisso läsa längre tebax ;)

Kramar till dig från mig <3