tisdag 4 augusti 2009

Är det höst redan??

Fy vill inte ha höst redan!! Önskar att det vore början av sommaren ist..nu känns allt så nära, först en höst, med allt kyligare vindar, det börjar tyvärr kännas redan i mina leder =(
Känns som om jag inte alls hunnit ladda mina batterier alls, jamenar fick vi dryga 2 veckor med underbar sommarvärme?? Enda fördelen med lite kyligare väder är ju att man kan mysa under en filt med en bra bok, tänt ljus osv..Men jag VILL VERKLIGEN INTE HA HÖST ÄN!!!

Lilla Anna sover ute på altanen än, hoppas att hon vaknar självmant så jag slipper väcka henne när vi ska hämta hennes mamma från jobbet. Lilla skruttan! Hon é såå gó ska ni veta =) Att man kan älska en människa såå mycket på så kort tid..helt sunveränt! Vi har så mycket kul tillsammans & lättsammare kommer det ju att bli ju äldre hon blir..Hoppas att vi har lång tid att bara njuta av livet tillsammans, känns så skönt att Mari & hennes familj bor nära, så vi kan träffas ofta, ofta..Jag njuter av all tid jag kan fåtillsammans med Anna & Mari. Ja Micke oxå så klart, men han är ju som sagt så sällan hemma än så länge..men det kanske ändras får vi hoppas, för allas skull. Men, men bor vi som vi gör så har man inte så mycket valmöjligheter..
Vem vet, kanske Martin måste börja jobba borta snart igen..hoppas inte det, men det visar sig vad det lider.. Njuter av tiden i dag, vi passar på att göra mycket tillsammans nu när han jobbar hemavid iaf, för som sagt vi vet ju att det kan kommas att ändras om vi har otur.

Sen har vi ju lilla jag då..Börjar få smått panik över min framtid..visst det känns hoppfullt kanske med Ryggis, men som sagt jag törs inte hoppas förrän det är klappat & klart, jag har gått på för många bakslag för det.
Sen ska kursen på AF starta upp igen snart efter sommarledigheten..& jag har 5 baklängesintervjuer att göra innan dess!! Hur faan nu jag kommer att få till de!! Ursh, vilken ångest detta vedervärdigaonödigaförstårintevarför intervjuer jag bör göra...HATAR att hamna i den här sitsen att jag har nått jag MÅSTE ha gjort innan ett visst datum..så fort jag blir det minsta stressad, känner att jag måste göra nått jag inte har det minsta intresse för, då blir min hjärna alldeles TOM!! Det blir helt BLANKT, kännas bara som om paniken stiger mig över huvudet!!
Ursh, bör prata med P om råd innan jag brakar ihop över stressen...Jag behöver hjälp, kan nog inte fixa detta själv..

Ja,ja nu vaknar lilla tösen ska genast hämta in henne =)
Kramen

1 kommentar:

Jannike sa...

Oroa dig inte vännen - det kommer att lösa sig.... ta flera långa djupa andetag innan du sätter dig med den uppgift du ska lösa..... Så landar du....

"kramar om"....