måndag 24 augusti 2009

Skolan har börjat =)

Imorse när jag klev upp så var det en sån otrolig dimma, men innan Sofie pinnande iväg till höstens 1:a skoldag så kikade solen fram genom dimman =)
Jag började min dag framför datan..hade fått ett mail av Lotta ett långt sådant, med diverse uppdateringar..
Svarade så klart direkt, det blev ett lååångt svar =) Har kunnat skriva hur mycke som helst kändes det som..men men, ska ju inte ta allt på en gång ;)

Sen tog jag & hoppade i mina "jobbarkläder" & in i skrubben det bar, med roller, målarfärg & en pensel i högsta hugg.. Nu skulle det målas i skrubben =) men jag har börjat lära mig vart min gräns går (ja iaf nästan) så jag målade inte klart,utan fortsätter en annan dag..
Duktiga jag!!! Lärt mig lyssna hyfsat iaf ;)

Har pratat med min handläggare på AF, erkänt att jag inte fixat min jävla pärm!! *suck* Jobbigt att erkänna att jag misslyckats!! Fast å andra sidan så gräver jag inte ner mig att jag misslyckats, utan tar det med en liten klackspark...Det löser sig nog på nått sett ändå!?
Berättat för P att jag ska på Ryggis, det tyckte hon var kanon! Berättat om mina planer efter rehabben..Hon tyckte att det var kanon att jag äntligen kommer iväg på en rehab, & det bästa av allt är att på Ryggis så gör det en arbetsförmågebedömning efter avslutad rehab.
Det blir ju så mycket lättare att gå vidare med mina planer sen, när vi vet vart min förmåga ligger..så allt blir rätt på en gång!
Visst, jag har en sen jag var till Gävle oxå, men den känns inte helt ärlig eftersom jag då åt starka värktabletter hela tiden för att överhuvudtaget kunna klara av vardagen..
& nu käkar jag ju knappt nån värktablett alls, förutom mina mot Migränen. Ska bli spännande att höra vad de i S-vall har att säga om min arbetsförmåga!!

Nu har jag svidat om från mina "jobbarkläder" till rena, käkat lunch & uppdaterat lite..så nu tror jag att jag ska bege mig ut i solskenet ist för att sitta inne framför datan..
Sköt om er & var rädda om varann!

Carpe Diem!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Carina,tack för ditt lååånga mejl i morse! Det var mycket att ta in,mycket skit i bagaget du med....
Ska skriva mer till dig sen,men ville tala om att jag läst ditt mejl....
Härligt att du är ute å lapar i dig lite solsken nu,kanske jag med ska göra det ;)
Ha det gott tills vi hörs igen!
Kraaam,Lotta

Jannike sa...

Duktiga Du som känner när det räcker för stunden!!! Fantastiskt!!

KRAM!!!!