fredag 21 augusti 2009

Mulen Fredag =(

Vart tog solen vägen?? & med solen försvann värmen...nu är det bara 16 grader ute,blåser & ser ut som om regnet snart vräker ner...Trist!!
Jaja,det får väl bli en dag inne då..Hmm,kanske ska börja på i skrubben,riva ut & fixa nytt..In med en ventil så att vi kan förvara lite kläder & sånt där "braåhagrejor" =)

Har tyvärr lite ont i nacken idag =( rätt som det är så känns det som om nån sätter kniven & vrider om!! För att sen släppa lika fort, skumt!! Jaja, så kan det va ibland,känns inte som om jag kan klaga direkt ändå nu för tiden, jamenar min smärta är som övervägande obefintlig, så jag ska nog inte klaga egentligen..
Det har ju kunnat vara värre ;)

Nä nu ska jag upp i skrubben & checka läget, om jag kan börja riva & slita lite..
Martin återkommer snart så jag får ju hjälp, så då gäller det att passa på ;) Kul att hjälpas åt & fixa till vårat hem som vi vill ha det..Sååå skönt att äntligen ÄGA vårat hem!! Så att allt vi fixar & donar med, det gör vi för våran skull, till oss själva! Underbar känsla =)
Älskar dig min underbara sambo!!

Carpe Diem!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Hej Carina!
Skrev nyss en kommentar här,men fick inte till de med mitt lösen,så testar bara nu å funkar de e jag snart tebax ;)
Kram;Lotta

Lotta sa...

Hihi,vad bra,nu börjar jag om från the beginning ;)

Hallå!
Vad roligt att du hittat till min blogg,som du skrev,det är alltid roligt att hitta igen å få kontakt med gamla bekanta/kompisar.....
Ledsamt att läsa att du oxå varit ute för en trafikolycka....jag oxå,en bilolycka för 19 år sedan....flyttade ner från Hammarn juli -89 å sen krockade jag juni -90 :( :( Tänker ibland att jag skulle stannat däruppe ;) men vet att man inte kan/ska tänka så,men lätt att göra de ibland......
Å vet du att jag har varit här på din blogg en gång innan,kände igen mig direkt,både på "Carpe diem quam minimum credula postero",nämligen mitt favvocitat ;)...kände oxå igen det här med värk å trafikolycka......
Men du,jag skriver ett mejl istället inom de närmsta dagarna....
Ha det gott,så gott de går!

Kraaam,Lotta

Ann sa...

Hej Carina!
Ja, jag förstår att du tycker att det är kul att greja, när man äger sitt eget boende! Det är ju bra att ha nåt att tänka på dessutom och "glömma" det onda litegrann, fokusera på nåt annat!
Vi får väl höras angående "din fundering" och slå "våra kloka" ihop!!! Tiden rinner snabbt iväg!!!

Livets njutning sa...

Hej!

Hösten är här nu. Vemodigt då sommaren verkligen var kort den här året.

Hoppas att nackonten känns bättre.

Det är härligt med en eget boende. Inget hyres eller så. Då kan man bestämma hur man vill göra. Härligt! :)

Kram Jenny