torsdag 5 mars 2009

Att man överlever!!

Gick ju som sagt & lade mig tidigt på tis den 3:e, när migräntabl. började värka så kunde jag somna...för att sedan vakna vid 01, har väl aldrig mått så illa!!! Varit så kallsvettig, riktig frossa, yr som bara den, ett under att man tog sig ner till toan...URSH!
Bara att kuta ner för trappen, in på toan...Tveka lite, ska jag sätta mig på toan eller ska jag hänga över den & kräkas??
Ett snabbt överslag där, satte mig ner men med sophinken framför mig...Tur var det..annars har jag måsta städa oxå.. =/
Fy, va äckligt det är med magsjuka!! Hade på mig en t-shirt, den var bara att stoppa i tvättmaskinen sen, var totalt dyngsur av svett..fattar inte hur dåligt man kan må.. URSH!
Jaja, efter en sval snabb dusch så gick jag upp & kröp ner i sängen igen...somna om

Vid 03 var det dax me samma j*vla prossedur igen, ner på toan med sopkhinken under ansiktet.. Samma tur efteråt igen, av med t-shirten in en sval dusch..Helt slut!! Upp igen, ny t-shirt ner under täcket...Pust! Somna lika fort denna gång för att vakna igen vid 05, samma visa igen.. Ha, inte riktigt för nu slet jag av mig t-shirten innan..fattar inte att det fanns så otroligt mycket i min lilla kropp!! Men nu var det färdig kräkts iaf...kom inte ens galla =/tillslut..
Samma tur igen, en snabb dusch sen upp till sängen igen..somna innan jag landat på kudden, fick sova till 07 då var det dax igen, men behövde inte kräkas nå mer...Hatar & kräkas!!jag får så otroligt fruktansvärt ont i nacken..sen huvudvärken som kommer efteråt den ska vi inte ens tala om...

Ställde mig på vågen...inge kul.. 4 kilo försvann där under mina maraton timmar!! Inte underligt att jag inte fatta hur så mycket kunde komma ur min lilla kropp...Men jag lär ju snabbt lägga på mig de igen bara jag kan börja käka igen ;)
Sov bort i stort sett hela dygnet igår, orkade bara vara vaken i korta stunder..& då försökte jag få i mig vätska..Testade olika sorter men inget smakade gott, så det var att tvinga isig ändå..Cola,blåbärssoppa,nyponsoppa, vatten osv...
Idag känner jag mig på bättringsvägen, har tom fikat the & macka, & fått behållt det!!! Nu har jag fått i mig lite lättdryck, nyponsoppa samt lite vatten, men inget smakar nå gott, men det kommer väl..

Jag har haft jättedåligt samvete att jag blev sjuk..(precis som om jag skulle kunnat låta bli!!) För Robin har varit hemma sen i tis, han åkte tillbaka till stan nu i em...& jag har bara legat hela tiden han varit hemma =( men vi har ju träffats lite grann idag iaf =) Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan han kommer hem igen, & att jag är frisk då! Att man alltid ska lägga på sig ännu mer ansvar...måste vara ett mamma syndrom!?
Nu har han som sagt åkt till stan, jag har uppdaterat lite..så nu är det dax att inta soffan igen, fortfarande helt slut i kroppen, såå trött verkar kunna sova hur mycket som helst..& huvudvärken vill icke ge med sig!! Jobbigt, konstigt att jag orkar med iaf..fast man äla van ;)

Sköt om er! Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Ja, Pastasalladen är ett tips!
Otroligt smarrig.
Rödlök är ett smarrigt tillbehör... Passade grymt bra ihop med päron!

Ja...nu har vi släppt bomben!

Stor Kram

Anonym sa...

Men stackaren då! Usch, låter som när jag var gravid med flickorna... och det önskar jag ingen.... usch, kräktes för allt, hela tiden... hade någon undersökt min hals så visst sjutton hade man kunnat se skrapsår eller något...

Men det är ju kanonskönt att du redan nu får behålla lite... prova actimel (finns massa olika smaker) återställer balansen i magen och har faktiskt en god smak... lever på dem när jag kräks som mest... gravid eller ej.