torsdag 19 mars 2009

Hoppas att detta ger något nu då...

Sitter nu i soffan & uppdaterar lite...har sovit ganska bra men det känns som om jag ej sovit nått alls =( Är jätteorolig inför läkarbesöket, har ju tid kl 10.30!!
Men det ska samtidigt bli intressant & höra vad han som är specialist, har att säga om min skada..Finns det nått att göra för att underlätta?? Skulle jag bli bättre efter en operation?? Finns det nån som operarer just min skada i Sverige??eller blir det en tur till USA isf jag vill ha en operation??
Många frågor, olika känslor bubblar i mig just nu, hoppas att Åke kan hjälpa mig att få svaren...

Ute skiner solen från en nästan klarblå himmel =) det känns bra!! Humöret blir ju alltid lite bättre när det är sol & fint ute =)
Gruvar mig lite för att dra min väska ner till Centrum där bussen går ifrån...fattar inte varför jag alltid packar med mig alldeles för mycket kläder!? Sen har Julia gett Sofie en massa kläder, som oxå skulle ner i väskan..*pust* men det fick plats =) men tung blev väskan!! Måste köpa mig en mindre väska, så att jag EJ kan packa för mycket!!

Det blir ju till att dra denna väska ex antal km idag...tänkte lämna in den vid T-centralen innan jag ska till läkaren..blir till att åka lite fram å tillbaka men det får jag ta!!
Så det blir att planera resandet rejält, åker bussen härifrån till Slussen vid 9 för att i Slussen byta till T-bana till T-centralen, lämna väskan sen ta T-banan till Östermalmstorg & därifrån gå ca 450m fram till Hotellet där Åke finns...Så för att hinna fram till 10.30 så är det bara att åka senast 9 *pust*

Så nu är det dax att ta sista kaffeslurken innan racet börjar =)
Sköt om er!! Återkommer med resultatet av läkarbesöket..
Kramelikram

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas det gått bra!! Kram Jannike