tisdag 14 april 2009

Fullspäckad dag!!

Började dagen med att ringa Dr Bååth, bokade tid av Lillemor till både Sofie & Anna..Sofie ska kollas upp igen ang hennes astma, om hon har rätt medicin, rätt dos osv..Känns som om det är flera år sedan vi varit till Dr Bååth, så det känns bra att få komma dit igen =o)
Lilla Anna ska checkas mot olika allergier..så lite pricktester lär det bli för stumpan!!
Så på torsdag bär det av mot stan...

Sen vid halv 12 så åkte jag, Mari & Anna till Sollefteå en sväng..Apoteket nästa!! Händigt när de här på Hammar´ns Apotek kan kolla vart de man behöver finns, när de inte har just det här på byn..Datakommunikationen funkar ;)
Vi passade på att käka lunch ute i solen, vi käkade Sibylla =o) *mums*
Sen gjorde vi ju lite fönstershopping oxå..men strax började det suga i kaffetarmen, så då styrde vi kosan hemåt igen, med munkar i en påse...for vi hemåt mot Forsgränd..

Efter kaffe med munk! så åkte jag & Sofie hem till Kullsta, fixade middag innan jag tog & ringde Telia ang flytten igen...& nu verkade det helt plötsligt funka...de hittade både adress & gamla telefonnumret =o) så när jag talat klart med Telia så ringde jag Bredbandsbolaget för att flytta bredbandet oxå, men se där fick jag nit!! De kunde inte leverera bredband dit!!!för dåliga & för gamla ledningar så hon jag prata med...Shit!! så hon tyckte att jag skulle ringa nån annan leverantör, sen be dem stänga hos BB..för att sedan få en ny leverantör..
Sagt & gjort..ringde tillbaka till Telia, men killen jag prata med där tyckte att det var bättre att jag sa upp BB, bad dem släppa telefonnumret så kunde Telia göra sin beställning av bredband..
Hmm, varför ska man måsta bli hänvisad fram & tilbaka hela tiden???Att det ska va så jävla invecklat?!
Sagt & gjort, ringde BB igen...sa upp bredbandet, bad dem klippa det den sista april, för då hinner vi betala räkningarna osv...Men en faktura på uppsägnings månaderna kommer vi att få hemskickad så klart!!...för 3 mån uppsägning har man fast det är deras fel att vi måste säga upp..Lite fel kan jag inte låta bli att tycka att det är..men de är ju bara & betala & se glad ut =o/
fast å andra sidan så blir vi ju bara utan Internet i dryga 2 veckor innan Telias funkar...
Å pengar är väl till för att rulla eller??? ;)

Efter dessa samtal fram & tillbaka så pustade jag ut..men då ringer kära farmor..hon var såå hemskt förkyld så jag hörde knappt att det var hon..Jag sa åt henne att jag kommer ner till dig en sväng nu & så lade vi på..
När jag kom till henne så ser jag verkligen va trött hon va..stackar´n satt & kunde knappt prata, hostade & såg allmänt färdig ut..
Kollade efter honung, men hittade ingen, affären hade hunnit stänga så jag for ner till Mari för att kolla om hon hade någon honung. När jag kom dit så visade Mari kort på Anna när hon ligger på hyllan under deras vardagsrumsbord, hon hade krypit upp dit själv när Mari var på toaletten =o) Nu går det snabbt framåt för gumman..tur att de flyttar snart!! så Mari slipper oroa sig för trappen, veden osv..
Tog iallafall honungen & åkte till farmor, så jag kunde fixa lite varmt vatten med honung i åt henne. Hon drack det varma honungsvattnet, tog en Alvedon, lite hostmedicin(som var gammal) & skulle krypa ner i sängen..Så i morron ska jag göra sjukbesök igen..

Det har inte blivit nått packat för mig idag, men Sofie har börjat packa de mesta av hennes kläder i sopsäckar, så nått har ju blivit packat iaf!!
Men jag har ju fått undan en hel massa stök iaf, så jag är helt nöjd med min insats idag =o)

Men nu ska jag knyta upp svansen!!
Var rädda om varann!! Lev livet idag i morron kan det vara för sent!!
Kramen

2 kommentarer:

Mamma Melissa sa...

Suck! Allt detta krångel vid flytt... minns hur det var när vi flytade hit till huset... vi hade också Bredbandsbolaget i stan och de kunde inte leverera hit, trots att det är fiber hela vägen till huset... så då fick vi säga upp det... tre månaders uppsägningstid, dvs vi betalade i två månader för INGENTING! Och vad vi bråkade med dem!

Det är väl knappast vårt fel att de inte kan leverera till en fullteknologisk adress?! Men ändå fick vi betala... suck.

Jannike sa...

Du e snäll du!!!

Kramar!!!