onsdag 15 april 2009

Fy faan va duktig jag är =o)

Idag är det exakt 1 år sedan jag rökte min sista cigg!!! Jag har haft mina stunder då jag kunnat "gått över lik" för att få en cigg men icke sa nicke!! Ståndaktig har jag varit! klarat av alla besvärligheter ändå...troligen bra mycket bättre oxå ;) Klarat av att dricka alkohol utan att vilja röka...klarat av att följa med ut när andra rökt,utan att vilja röka!! Jag är såå otroligt stolt över mig själv!!
Så nu funderar jag på vad jag vill belöna mig med...Nån som har nått bra förslag??
En utlandsresa vore ju härligt..En gó middag på resturang vore trevligt...Nått nytt klädplagg vore ju inte helt fel...Hmm, helst skulle jag nog vilja bli överraskad av min sambo ;) han har ju varit med på ett hörn så att jag lyckas att sluta...Fast jag vet oxå att det är svårt att vara rökfri..man kan när som helst trilla dit igen...men jag har lärt mig att njuta av idag & att jag är rökfri nu!!

Tänk 1 helt år!!! WOW!!
Duktiga jag!!! =o)

4 kommentarer:

Anonym sa...

HEJA DIG SÅ DUKTIGT AV DIG!!
Tänk vad du har sparat, både pengar och din hälsa genom att inte röka.
GRATTIS!!
När går flyttlasset?
Så spännande att få flytta till något eget.
Hoppas du har en härlig och smärtfri dag.
Kram Lotta

cinah sa...

Tackar vännen!!Vet inte riktigt än, så fort de har städats ut & är tomt.Ska bli såå skönt att få ett eget hus!!Som vi kan få som vi vill..
Sköt om dig vännen.
Kramiz

Jannike sa...

GRATTIS - du har verkligen gjort ett FANTASTISKT jobb!!!!! Kramisar i massor//Jannike

Mamma Melissa sa...

Åh, grattis på ettårsrökfridagen!:.)) Det är verkligen en bedrift, har haft vänner och släkt på min mans sida som försökt otaliga gånger.

Wow! Ja, du förtjänar både utlandsresa, kläder OCH middag:.))