söndag 5 april 2009

Stackars lilla rådjur!!

Här sitter jag i godan ro & läser bloggar...så ringer min mobil (som ligger på vardagsrumsbordet) hör på signalen att det är Martin som ringer..känner klumpen i magen, hinner tänka Nä, vad har de krockat med nu!...de hinner jag tänka de få steg jag går för att hämta telefonen..
Jag svarar & mycket riktigt har de krockat!! med ett stackars rådjur! Ena xtraljuset samt plastkofångaren gick sönder på bilen men det stackars rådjuret exploderade!! *ursh* otäckt!! Fy vad jag skulle ha gråtit om jag varit med i bilen!! De stannade & lade rådjuret på väggrenen, sen körde de in på macken & städade av grillen & lyktorna på bilen...men nu var det på väg söderut igen =) Skönt att det inte va nå värre som hänt!! *PUST* Fast me tanke på hur mycket min sambo är ute efter vägarna så är det fruktansvärt ovanligt att han ens ser ett vilt...en mindre krockar med ett..
Jag är glad att det inte va nå värre som hänt!! Sist jag kände på mig att han drockat då var BMW:n bara skrot!!! Så, jag är jävligt glad att det inte var nått värre som hänt!!
Men lite knepigt är det att jag känner på mig vad som hänt innan jag vet vad som hänt!! Fast egentligen...när jag tänker efter så är det inte så konstigt att jag känner på mig saker...borde va van de nu!! =/
Ja ja, ville bara knåpa ner senaste nytt!! =)
Natti natti mina vänner...sov gott & dröm sött!!

2 kommentarer:

Mamma Melissa sa...

Åh, vilken tur att det ändå gick bra!:.)) Ja, inte för rådjuret då... men för din sambo!:.))

cinah sa...

Ja det var verkligen tur..Fast stackars lilla rådjur =( Men å andra sidan så dog det ju snabbt..